fbpx
26.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 19:37:15
четвъртък | 26.05.2022 | 19:37:15
26.8 C
София

САЩ обявиха нови санкции срещу Русия

Новите рестрикции ще засегнат три от най-популярните руски телевизионни канали -  Първи канал, Россия-1 и НТВ

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Съединените щати обявиха нови санкции срещу Русия заради нахлуването й в Украйна, предаде Асошиейтед прес.

Санкциите включват спиране на западните реклами в трите най-големи руски телевизии, забрана на възможността американските счетоводни и консултантски фирми да предоставят услуги на руснаци, както и още ограничения за промишления сектор на Русия. 

Новите санкции ще засегнат три от най-популярните руски телевизионни канали –  Първи канал, Россия-1 и НТВ, за които САЩ твърдят, че са основните телевизии, разпространяващи дезинформация за руската инвазия в Украйна.

САЩ казват, че вече са наложили около 2600 визови ограничения на руски и беларуски служители.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук