fbpx
17.8 C
София
събота | 21.05.2022 | 13:09:35
събота | 21.05.2022 | 13:09:35
17.8 C
София

САЩ и Канада са в плен на зимна буря

Хиляди полети бяха анулирани заради лошото време

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Снежни бури удариха източната част на САЩ и Канада, причинявайки транспортен хаос,  предаде Франс прес.  Над 1700 вътрешни и международни полети  бяха анулирани , а 120 хиляди домакинства  останаха временно без ток. Късно в понеделник електроснабдяването беше частично възстановено.

В големите канадските повинции Квебек и Онтарио властите издадоха последно предупреждение за виелици и снежни бури. Заради усложнената зимна обстановка много училища в двата региона са затворени.

Синоптиците прогнозират, че днес в Торонто ще натрупат нови 60 сантиметра сняг, което постави градската управа в изпитание заради нарастващите случаи на Омикрон. Жителите на града са призовани да не излизат навън ако не иим се налага.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук