fbpx
17.7 C
София
13 август 2022 | събота | 07:29

Сашо Кадиев и Катето Евро се включват в Националната кампания “Първа работа”

Известните личности от екрана помагат на социалното министерство

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Александър Кадиев, известната му майка Катерина Евро и актьорът Михаил Билалов ще подкрепят младежите в Пловдив в търсенето на работа. Те ще бъдат в летния театър “Орфей” в Пловдив на 30 юли от 19:00 часа.

Популярните лица от екрана ще дават кураж на младите хора с примери от собствените си първи стъпки в намирането на професионално поприще. Ще им помагат Ваня Щерева и Керана.

Присъствието им е в подкрепа на Националната кампания “Първа работа”, организирана от Програма “Развитие на човешките ресурси” към Министерството на труда и социалната политика и се реализира в партньорство с литературния формат “Пощенска кутия за приказки”.

Кампанията е част от Европейската година на младежта. Десетки популярни личности се включват в нея, за да се превърнат в “гласа на младите хора” и да дадат по-голяма публичност на предизвикателствата, пред които младите хора се изправят по пътя на своята професионална реализация.

Инициативата ще се проведе в няколко града на страната – Видин – 3 август (сряда) от 18:00 часа в Драматичен театър “Владимир Трендафилов”, Русе – 5 август от 18:00 часа в Доходното здание, Созопол – 12 август от 20:30 часа в Амфитеатъра и в София – 8 септември от 18:00 часа в “Сити Марк Арт Център”.

- РЕКЛАМА -spot_img
Росица Лаханова
Росица Лахановаhttp://www.newsone.bg
Росица Лаханова е родена в София. Завършва Журналистика и Българска филология със специалност “Езикознание” . Мечтае да се занимава със старобългарски език, но съдбата я изпраща в телевизията. Работи в сферата на електронните медии от 1999. Била е редактор, сценарист и водещ в сутрешен блок, съботно-неделни и нощни блокове в телевизиите НКТ “Евроком”-София, ББТ, “Диема”, “7 дни”, БНТ. От 1.6.2022 е член на екипа на NewsOne LIVE TV. Обича театъра, конния спорт и бързите коли. Любима книга - “Малкият принц”, верую : най-важните неща се виждат със сърцето.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img