fbpx
17.7 C
София
13 август 2022 | събота | 07:32

Сайт за разследвания твърди, че се раздават “пици” в Министерския съвет

Според сайта за разследвания именно поради тази причина премиерът в оставка иска отстраняването на шефа на НСО и шефа на ДАНС

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Сайтът за разследвания Afera.bg твърди, че в Министерския съвет са доставяни наркотици. Източниците на информационната медия не са назовани. 

Afera.bg цитира и изказванията на Тошко Йорданов от ИТН  и Йордан Цонев от ДПС Ето и какво казват те. Председателят на ПГ на ИТН обобщи какви са “слуховете”. 

„БСП искат оставката на шефа на ДАНС и вършат мръсната работа на Кирил Петков, който иска оставката на шефа на ДАНС още от месец март или април. И знаете ли защо? Защото ДАНС разрешиха НСО да извади записите от охранителните камери и те са в прокуратурата. Там има нещо, което изправи Кирил Петков на нокти и той тогава поиска главата на шефа на ДАНС и шефа на НСО и вилня из МС. Какво има на записите? Знам слуховете. Прокуратурата нека извади записите, както извадиха записите за момчетата, които ги биха зад колоните на МС. Да се извадят записите да се види кой е влизал и излизал по нощите, какво е носил в МС. Имаше само една реплика на Кирил Петков, когато си изтърва нервите, тя беше: „Аз така как ще накарам някой да свидетелства, като се вижда кой влиза и кой излиза?!“ Т.е. някой е влизал вътре, който той не иска да се знае, че е влизал. Нека тези записи бъдат отворени и публикувани и да се види кой е влизал в МС и заради какво. Но Кирил Петков буквално изпадна в истерия, когато записите бяха предадени от НСО на Прокуратурата и тогава поиска главите на шефовете на НСО и на ДАНС. Не ги получи и сега БСП му върши мръсната работа – тя да поиска главата на шефа на ДАНС“, коментира Тошко Йорданов преди няколко дни. 

“Опитах се да го обобщя с един филм от близкото минало, като само ще добавя наркотиците. Става въпрос за „Секс, лъжи и видео и наркотици“. Всичко, които управляват в момента, да  си направят тест за употреба на наркотици. Аз сериозно говоря. Говоря за тези, които управляват в момента в кабинета. От първия надолу има доста сигнали. Народните представители знаят за това, макар че не го казват публично. Аз чета в медиите, а пък и виждам“, коментира лаконично и Йордан Цонев преди няколко дни. 

Според сайта за разследвания именно поради тази причина премиерът в оставка иска отстраняването на шефа на НСО и шефа на ДАНС, а  Корнелия Нинова, използва скандала с изгонването на руските дипломати, за да поиска също главата на шефа на ДАНС, за да направи услуга на партньора си Кирил Петков –  именно заради записите от охранителните камери в Министерски съвет. 

- РЕКЛАМА -spot_img
ИзточникAfera.bg
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img