3.6 C
София
понеделник | 06.12.2021 | 00:30:50
3.6 C
София
понеделник | 06.12.2021 | 00:30:50

Съдът в Добрич разпитва екипажа на “Вера Су”

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Днес се очаква Окръжният съд в Добрич да разпита екипажа на заседналия кораб “Вера Су”. Той беше изведен вчера от плавателния съд и настанен в хотел в Каварна, където медицински екип прегледаха моряците. Напускането на кораба стана по желание на капитана и екипажа му. Това стана повод служебният министър на транспорта Христо Алексиев да разпореди на борда на кораба да се качи български капитан и посочи, че той вече е избран. Той поясни, че това се прави, за да не се допусне диверсия, тъй като в момента корабът е напълно празен.

Приключи евакуацията на „Вера Су“ | NewsONE

Днес е 18-ия ден, откакто товарният кораб “Вера Су” заседна край местността Яйлата до каварненското село Камен бряг. Корабът плава под панамски флаг, а на борда му имаше деветима моряци – граждани на Азербайджан и Турция.

„Вера Су“ ще бъде поет от български екипаж | NewsONE

Очакваните баржи, които пътуват с ТИР от Италия, не успяха да стигнат в сряда, заради попадането на камиона в 8-километрова опашка на българо-румънската граница.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук