fbpx
27.8 C
София
9 август 2022 | вторник | 13:36

С панихида почетоха паметта на Гунди и Котков (ВИДЕО)

Легендите на Левски и националния отбор загинаха трагично на 30 юни 1971 г. в автомобилна катастрофа край Витиня

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Левскари от всички възрасти, от различни професии и спортни деятели дойдоха на панихидата, отслужена в памет на загиналите преди 51 години футболни легенди Георги Аспарухов и Никола Котков.

Легендите на Левски и националния отбор загинаха трагично на 30 юни 1971 г. в автомобилна катастрофа край Витиня. На път за Враца автомобилът на Гунди се блъска в камион, запалва се и двамата с Котков умират на място.

От Левски публикуваха пост за Гунди и Котков, а играчите, треньори и ръководство на клуба поднесоха венци на гробовете на двамата на Централните софийски гробища. Да се преклонят пред Гунди и Котков дойдоха изпълнителният директор на сините Ивайло Ивков и председателят на УС Даниел Боримиров. Сред легендите, положили цветя на Централните софийски гробища, бяха Кирил Ивков и Войн Войнов. Присъстваха и голям брой привърженици.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here