fbpx
30.8 C
София
4 юли 2022 | понеделник | 19:39

Руските актьори пристигнаха на Международната космическа станция

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Руските актьори пристигнаха в Международната космическа станция (МКС), предадоха световните информационни агенции. Космонавтът Антон Шкаплеров, актрисата Юлия Пересилд и режисьорът Клим Шипенко преминаха от пилотирания кораб “Союз МС-19” в Международната космическа станция.
На станцията ги посрещнаха командирът Тома Песке и останалите членове на екипажа, сред които руснаците Олег Новицки и Пьотър Дубров.
Актрисата и режисьорът ще заснемат космическа драма с работното заглавие “Предизвикателство”. В нея се разказва за лекарка, на която се налага да лети в орбита, за да спаси живота на космонавт.
В снимките ще участват и руските космонавти. Шипенко е започнал да снима още преди да преминат в станцията, докато Пересилд е асистирала на Шкаплеров за ръчното скачване.
Очаква се актрисата ирежисьорът да се върнат обратно на 17-ти откомври.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here