fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 19:08

Руската армия опразва банковите сейфове в Мариупол

Това твърди Петър Андрющенко, съветник в местната управа

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Опразнени са били депозитите на клиенти на Първа украинска международна банка (ПУМБ), информира Петър Андрющенко, съветник в местната управа. Руските “демилитаризатори” са влезли в банката и са ограбили всичко от сейфовете, твърди още той. Все още не е известно на каква стойност възлиза откраднатата сума.

Това не е единствената проява на руската армия, твърди още той.

Според него емблиматични са станали изнасяните за Русия печки, перални, тостери и всякакво домакинско оборудване от домовете на украинците.

- РЕКЛАМА -spot_img
Росица Лаханова
Росица Лахановаhttp://www.newsone.bg
Росица Лаханова е родена в София. Завършва Журналистика и Българска филология със специалност “Езикознание” . Мечтае да се занимава със старобългарски език, но съдбата я изпраща в телевизията. Работи в сферата на електронните медии от 1999. Била е редактор, сценарист и водещ в сутрешен блок, съботно-неделни и нощни блокове в телевизиите НКТ “Евроком”-София, ББТ, “Диема”, “7 дни”, БНТ. От 1.6.2022 е член на екипа на NewsOne LIVE TV. Обича театъра, конния спорт и бързите коли. Любима книга - “Малкият принц”, верую : най-важните неща се виждат със сърцето.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here