fbpx
25.8 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 18:17

Русия използва ПВО ракети за наземни атаки, заради недостиг на специализирани оръжия

Почти сигурно, е че близо до Украйна са разположени стратегически системи  S-300 и S-400, предназначени да свалят самолети и ракети на дълги разстояния

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Русия е увеличила използването на ракети за противовъздушна отбрана в режим на вторична наземна атака заради критичен недостиг на специални ракети за наземна атака, съобщи британското военно разузнаване.

Почти сигурно, е че близо до Украйна са разположени стратегически системи  S-300 и S-400, предназначени да свалят самолети и ракети на дълги разстояния.

Тези оръжия могат да представляват заплаха за войските на открито и за цивилните граждани, предупреждава британското министерство на отбраната.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img