fbpx
25.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 20:58:43
четвъртък | 26.05.2022 | 20:58:43
25.8 C
София

Русе ще бъде домакин на Национална среща на младежките парламенти

Срещата в Русе ще се финансира от Общинския годишен план за младежта

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Десетки активни млади хора, представители на младежките парламенти от цялата страна, ще се съберат през юни в Русе. Това съобщиха от пресцентъра на общината.

Националните срещи се организират от Националния младежки форум. Те се провеждат един път годишно в различни български градове. След гласуване, проведено между младежките парламенти, в края на миналата година Русенският младежки парламент бе избран за домакин на срещата през 2022 г., като пое щафетата от Шумен.

Доброволците от Общинския младежки дом и Младежкия парламент работят в тясно сътрудничество с Националния младежки форум за организирането на събитието.

Срещата в Русе ще се проведе с активната подкрепа на Община Русе и ще се финансира от Общинския годишен план за младежта.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук