Снимка: Пресцентър на мотофест Русе

На 24, 25 и 26 юни в Русе ще се проведе 20-ти юбилеен мото фестивал, организиран от мото клуб “Нощни Вълци”- София . Тридневният фестивал започва в петък 24 юни от 19:00 ч. със свободни боеве в клетка на открито пред клубната къща на брега на р. Дунав (до бившето у-ще по ЖП транспорт) на ул. Братя Обретенови 13.

За доброто настроение на зрителите ще има осигурен Dj и кетъринг. На 25 юни в 12:00 ч. ще се проведе почетна обиколка на града от клубната къща до отсечката на хижа “Приста” , където ще се проведе 20-ти юбилеен Авто – Мото драг в 13:00ч.

Тази година освен традиционните мото класове, има записани участници с автомобили , които ще премерят сили срещу победителите в мото класовете. В 17:30 ч. ще се проведе официалното награждаване на победителите на сцената пред клубната къща, след което за доброто настроение на всички ще се погрижат група “Deep Zone Project” , Dj Dian Solo и Nadia , както и “Extreme Attack” ще вдигнат адреналина с неповторимо стънт шоу.

 На 26 юни от 16:00 е организирана благотворителна инициатива за събиране на средства за закупуване на вертикализатор , за нуждите на ДЦПЛУ “Дъга” – гр. Русе. Участие ще вземат детски формации “Динамо”, “Акро” и  “Вълшебство”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here