fbpx
18.6 C
София
14 август 2022 | неделя | 22:36

В очакване Румен Радев да разпусне парламента

Що се отнася до служебното правителство се очаква Радев отново да разчита на част от съветниците си, които да поемат министерски кресла

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Седмицата започва с очакването държавният глава Румен Радев да издаде указа за разпускане на 47-ото Народно събрание и да насрочи предсрочните парламентарни избори през октомври. Следва и издаването на втори указ, с който държавният глава  ще назначи четвъртия си служебен кабинет.

Първата възможна дата за нови избори е 2 октомври.

Що се отнася до служебното правителство се очаква Радев отново да разчита на част от съветниците си, които да поемат министерски кресла, а в състава да влязат и хора, които вече са били в предходните му служебни кабинети.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img