-0.5 C
София
петък | 03.12.2021 | 06:47:19
-0.5 C
София
петък | 03.12.2021 | 06:47:19

Румен Радев: Ще излизат още имена на българи по “Досиетата Пандора”

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Всеки проблем със служебното правителство се пренася върху президентската кампания. Това каза президентът Румен Радев, който участва в отбелязването на 70- годишнина от създаването на българските държавни архиви и валидира пощенска марка в чест на годишнината.


„Явно това е част от играта. Явно така са решили и толкова могат“, коментира той и добави, че вижда конкуренция във всички кандидати за президентската институция.


„Не деля кандидатите за президент по никакви признаци“, заяви Радев и добави, че ще приеме всякаква подкрепа от гражданите“, заяви Радев.

Той коментира и излизащите български имена от “Досиетата Пандора“.

Държавният глава заяви, че е изненадан, че името на Николай Младенов фигурира в досиетата „Пандора“, като посочи, че няма друга информация, освен оповестената в медиите.


„Службите са длъжни да предоставят информация и аз очаквам такава“, допълни той.

Според него ще излизат още имена на българи по “Досиетата Пандора“. Президентът помоли да се прави разлика между хора, които вземат държавни постове и такива от бизнеса.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук