fbpx
20.2 C
София
19 август 2022 | петък | 06:39

Румен Радев на посещение в Германия

Тази вечер държавният глава ще се срещне с представители на българската общност в Берлин

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Президентът Румен Радев заминава на работно посещение в Германия, като Акцент във визитата му ще са въпроси на европейската сигурност, войната в Украйна и енергийната диверсификация.

, а утре му предстоят срещи с президента Франк-Валтер Щайнмайер и канцлера Олаф Шолц,

Задълбочаването на икономическите връзки между България и Германия e една от основните теми в тридневната визита на президента Румен Радев в Берлин и Хамбург.

Заедно с Радев пътува и бизнес делегация, чиито представители ще имат възможност да участват във форуми в Берлин и след това в Хамбург.

След като този следобед Радев се срещне с българската общност в Берлин, в края на визитата си във вторник ще разговаря и с българи, които живеят в Хамбург. По-рано Радев ще присъства и на бизнес форум в големия пристанищен град.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img