30.11.2022 | сряда | 03:05

Румен Петков се срещна с посланика на Социалистическа република Виетнам в България Н.Пр. До Хоанг Лонг

Публикувано:

Сподели поста:

Председателят на АБВ Румен Петков се срещна с посланика на Социалистическа република Виетнам в България Н.Пр. До Хоанг Лонг.

Те разговаряха за подчертано добрите отношения между България и Виетнам и подкрепата на страната ни за свобода, обединение и независимост.

Посланикът прие радушно идеята за представяне на образователните възможности у нас, както и организацията по провеждане на енергиен форум, който да представи високия потенциал на България във Виетнам.

Бе обсъдена и възможността страната ни да бъде представена и като туристическа дестинация с балнеотуризъм, спатуризъм, традиционните зимни и летни предимства у нас.

Румен Петков и Н.Пр. До Хоанг Лонг се договориха за предприемане на стъпки и съдействия за установяване на работещи взаимоотношения между АБВ и Виетнамската комунистическа партия.

newsONE Newsroom
newsONE Newsroomhttp://www.newsone.bg
Информационна агенция newsONE.bg е безпристрастна и следва световните практики за обективна журналистика, без да се влияе от политически и икономически интереси. Основната мисия на агенцията е да стане основен и предпочитан източник на навременна, проверена, полезна и детайлна информация за новините от цялата страна. Основана през 2021-а година, newsONE бързо се наложи като един от предпочитаните източници на точна, навременна и безпристрастна информация. newsONE e единствената информационна агенция в България, която има и собствен денонощен новинарски канал, който се излъчва по кабел и сателит на територията на България и Европа. newsONE e първата информационна агенция в страната, която изгражда регионални центрове в 10 града.
София
облачно
3.4 ° C
4.5 °
2.8 °
90 %
2.6kmh
100 %
ср
3 °
чт
3 °
пт
5 °
сб
8 °
нд
5 °

Прочети още

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Нитова към Донев: Имате ли информация за областния управител на Хасково и връзката му с голям контрабанден внос от Турция

По-късно през деня областният управител е подал оставка „През последните дни българското общество бе занимавано с медийна информация за...

На кръгла маса леви политически формации поставиха начало на съвместна работа

В рамките на кръгла маса под наслов "Лява България - идеи, политики, единение" представители на леви формации в...