fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 04:43

Ретро парад събира класически автомобили в Момчилград

Засега най-старата кола, записана за участие в проявата, е на немска марка, произведена в края на 50-те години на миналия век

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Ретро парад ще събере на едно място в Момчилград класически автомобили, произведени преди повече от 30 години. Това ще се случи на 30 юли от 10 часа в градския парк. Събитието е част от 13-ата Международна среща на момчилградчани “Момчилград винаги в сърцето ми”. Организатори са община Момчилград и Ретро клуб “Тракия” от Хасково. Ретро парада ще се проведе под патронажа на кмета Илкнур Кязим.

За участие ще се допускат всички ретро возила, които са на не по-малко от 30 години. Изискването е автомобилите да бъдат в оригинално техническо състояние, както и да не се използват за ежедневна употреба. Предвидени са купи и различни награди за участниците. Публиката също ще има възможност да излъчи свой фаворит с гласуване на място от 10 до 12.30 часа.

Засега най-старият автомобил, записан за участие в проявата, е на немска марка и произведен в края на 50-те години на миналия век.

Записването за участие на ретро парада ще продължи до самия ден на събитието. Желаещите могат да заявят предварително участието си на следните телефони: +359889909596 и +359887788363.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img