Ретро парад показа първия бус “Транспортер” T1 на “Фолксваген” (ВИДЕО)

Събитието се провежда от 1989 година

В истински музей на колела се превърна пространството пред храм-паметника “Александър Невски”. Причина за това стана провеждането на 32-рото издание на традиционния ретро парад в София. 

Сред возилата беше и първият бус “Транспортер” Т1 на “Фолксваген” от 1966 г. 

В рамките на събитието бяха наградени собствениците на най-добре реставрирани автомобили, дебютанти, притежатели на ретро мотори и др. Събитието се провежда от 1989 г. 

Previous articleСерия от земетресения разлюляха Северозападна Турция (ВИДЕО)
Next articleБорисов: Наесен ще има служебен кабинет (ВИДЕО)
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here