fbpx
26.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 19:55:49
четвъртък | 26.05.2022 | 19:55:49
26.8 C
София

Ремонтират ямболската улица “Индже войвода”

Ремонтът трябва да приключи на 15 април

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Започнаха ремонтните дейности на улица “Индже войвода” в Ямбол. Работниците ще фрезоват настилката и ще положат два пласта асфалт, съществуващите ревизионни и дъждоприемни шахти ще бъдат повдигнати, уточняват от Общината.

При благоприятни климатични условия ремонтът трябва да приключи на 15 април. До ремонта се стигна, след като местната власт отправи молба и настоя, а Министерството на регионалното развитие и благоустройството одобри отпускането на финансова подкрепа за полагане на два пласта неплътен и плътен асфалтобетон на улицата. Строителното разрешение за обекта е издадено през 2014 година, като ремонтните дейности остават недовършени, а на улицата е положена само битумизирана основа за осигуряване на нейната проходимост.

Предварително е изградена канализационна система за отводняване, положени са кабели за ел. осветление и са оформени тротоари. След приключване на строително-монтажните работи, осем години след неговото начало, проектът за реконструкция на улица “Индже войвода” ще бъде окончателно завършен.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук