fbpx
26.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 19:56:33
четвъртък | 26.05.2022 | 19:56:33
26.8 C
София

Ремонтират ул. “Чипровци” в Русе

Планирано е дейностите да приключат до 2 месеца

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Започнаха дейностите по текущия ремонт на ул. “Чипровци”, съобщиха от Община Русе. Реконструкцията ще обхване участъка от ул. “Тича” до кръстовището с ул. “Захари Стоянов”.

Първоначално ще бъдат демонтирани старите бордюри и ще се монтират нови, а тротоарната настилка ще бъде изцяло подменена. Следващият етап от проекта предвижда преасфалтиране на уличната настилка.

Настоящите ремонтни дейности не предвиждат затваряне на уличното платно.

Планирано е дейностите да приключат в рамките на 2 месеца.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук