fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 01:54

Ремонтираха покрития мост в Ловеч

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Близо 102 хиляди лева вложи община Ловеч в ремонтни дейности по покрития мост над река Осъм, съобщават от общинската администрация. Аварийните ремонти по архитектурния шедьовър на майстор Колю Фичето са станали наложителни, след набези на крадци, които са отнесли част от медния покрив. Отделно дървената обшивка на моста се е нуждаела от импрегниране.
За текущи ремонти за импрегниране са изразходвани близо 22 хиляди лева. Други над 24 хиляди лева са отишли за ремонт на покрива, като има възложени дейности за още 55 хиляди лева.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img