fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 20:41

Ремонт на настилката затруднява движението по АМ „Тракия“ в посока Бургас

Затруднено е движението и по пътя Батак-Доспат

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Временно движението при 9-ти километър на АМ “Тракия”, в посока Бургас, се осъществява в изпреварващата лента поради ремонт на асфалтовата настилка. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

До 17 ч. днес движението в участъка между Батак – Доспат се осъществява поетапно в една лента поради премахване на храсти и почистване на пътното платно. Трафикът се регулира с пътни знаци, съобщават от пътната агенция.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here