4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 12:29:58
4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 12:29:58

Ректорът на СУ: Не знаехме не само за случая, но и че съществува Петър Илиев  

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Случаят с Петър Илиев не е прикючил. Комисията от СУ продължава проверката. Когато тя завърши, ще бъдат предприети необходимите действия. Това каза пред журналисти ректорът на Софийския университет “Св. Климент Охридски” проф. Анастас Герджиков, който коментира случая за плагиатство от Петър Илиев.

“Не само аз, но и деканът на юридическия факултет не знаехме, не само за случая, но и че съществува Петър Илиев”, заяви проф. Герджиков.  

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук