27.01.2023 | петък | 06:34

Редки коли и печалби и Безпощадни превозвачи по Viasat Explore

Публикувано:

Сподели поста:

Copyright © Beyond Rights

Редки коли и печалби и Безпощадни превозвачи по VIASAT EXPLORE 

Затегнете предпазните си колани и се дръжте здраво за още един сезон на „Безпощадни превозвачи”! Най-дивата група камионджии се завръща, пресичайки безмилостния терен на западна Канада с по-големи задачи, внушителни машини и огромни вражди. Втори сезон на Backroad Truckers дебютира по най-мъжкия ТВ канал от семейството на Viasat Explore на 6 януари, петък, от 22:00 часа.

Веднага след това Семейство Матюсън – династия от три поколения аукционери на класически автомобили – се завръща с петия сезон на „Редки коли и печалба“. Нито едно превозно средство не е забранено и на търга идват различни видове, като терминът „класически автомобил” непрекъснато се ревизира. 

Автентични британски коли от рода на Aston Martin се преоткриват, запазени под ключ, наред с новите класики на пазара, като Ford Sierra Cosworth. Пазарът постоянно се променя, страстта – остава.

Безпощадни превозвачи

Премиера от петък 6 януари в 22:00 ч.

Сезон: 2

Брой епизоди: 8 x 60 мин.

Жанр: Документален/ риалити/ бизнес

Оригинално заглавие: Backroad Truckers

Година: 2022

Затегнете предпазните си колани и се дръжте здраво за още един сезон на „Безпощадни превозвачи”! Най-дивата група камионджии се завръща, пресичайки безмилостния терен на западна Канада с по-големи задачи, внушителни машини и огромни вражди. 

Въоръжени с арсенал от умения за отстраняване на неизправности и изпълнени с дързост, Големият Дони, Дейв, Дейл, Крейг и Анджела се борят помежду си и с майката природа, за да свършат работата. Независимо дали превозват спешни и жизненоважни товари в кратки срокове за големи пари или се опитват да отстранят и откарат превозни средства от трудни места, екипът ще има най-тежката си досега битка с кал, сняг и наводнения, подлагайки на изпитание смелостта и решителността си на всяка миля по пътя.

Видео за „Безпощадни превозвачи“ – нов сезон по Viasat Explore  

Copyright © Beyond Rights

Редки коли и печалба

Премиера от петък 6 януари в 23:00 ч.

Сезон: 5

Брой епизоди: 10 x 60 мин.

Жанр: Документален/ риалити/ автомобили

Оригинално заглавие: Bangers & Cash

Година: 2021

Семейство Матюсън са големи образи, династия от три поколения аукционери на класически автомобили – „Съществуват само начинът на татко… и начинът на татко”, казва синът Дейв. 

В петия сезон проследяваме семейството, докато открива и продава на търг над 3000 класически коли през тази година – „Собствениците се сменят, но тези коли имат свой собствен живот”, казва главата на семейството Дерек Матюсън. Нито едно превозно средство не е забранено и на търга идват различни видове, като терминът „класически автомобил” непрекъснато се ревизира. 

Автентични британски коли от рода на Aston Martin се преоткриват, запазени под ключ, наред с новите класики на пазара, като Ford Sierra Cosworth. В непрекъснато променящия се пазар и едните, и другите не винаги носят големи пари на търг, но винаги има изгодни сделки.

Видео за „Редки коли и печалба“ – сезон 5 по Viasat Explore 

Новините от България

Следете новините от всяка община в България в национална информационна медия "България1".

meteoONE

София
слаб снеговалеж
-0.8 ° C
-0.4 °
-1.2 °
96 %
1.5kmh
100 %
пт
1 °
сб
1 °
нд
1 °
пн
2 °
вт
1 °
newsONE Newsroom
newsONE Newsroomhttp://www.newsone.bg
Информационна агенция newsONE.bg е безпристрастна и следва световните практики за обективна журналистика, без да се влияе от политически и икономически интереси. Основната мисия на агенцията е да стане основен и предпочитан източник на навременна, проверена, полезна и детайлна информация за новините от цялата страна. Основана през 2021-а година, newsONE бързо се наложи като един от предпочитаните източници на точна, навременна и безпристрастна информация. newsONE e единствената информационна агенция в България, която има и собствен денонощен новинарски канал, който се излъчва по кабел и сателит на територията на България и Европа. newsONE e първата информационна агенция в страната, която изгражда регионални центрове в 10 града.
София
слаб снеговалеж
-0.8 ° C
-0.4 °
-1.2 °
96 %
1.5kmh
100 %
пт
1 °
сб
1 °
нд
1 °
пн
2 °
вт
1 °

Прочети още

Оригиналният HBO драматичен сериал „Наследници“ се завръща с четвърти сезон на 27 март

Създаден от Джеси Армстронг, четвъртият сезон на наградения с Emmy® оригинален драматичен сериал на HBO Наследници дебютира в...

Костадин Костадинов: ДБ и ПП саботираха съдебната реформа

Костадин Костадинов: ДБ и ПП саботираха съдебната реформа #саботаж #НПК #съдебна #реформа #разследване #ПП #ДБ #заседание #Възраждане #ИванГешев

Информация за състоянието на републиканските пътища към 17:30 ч. на 26.01.2023 г.

МЕТЕОРОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА: Температурите са в интервала от -5 С до +9°С. Времето над страната е облачно. Слаб вятър духа в областите:...

Георги Първанов: Ние от коалиция „Левицата“ получаваме зелена улица и ставаме алтернативата

Ние от коалиция „Левицата“ получаваме зелена улица и ставаме алтернативата. Особено на фона на безпринципния изблик на любов...