fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 14:47

Разпитват бащата на Бритни Спиърс за шпионаж

Джейми Спиърс, който е на 70 г., ще даде показания под клетва в рамките на следващите 30 дни

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Съдия в САЩ разпореди бащата на певицата Бритни Спиърс да се яви в съда за разпит във връзка с твърденията, че следи дъщеря си, съобщи ДПА.

Джейми Спиърс, който е на 70 г., ще даде показания под клетва в рамките на следващите 30 дни и трябва да представи всички документи, изискани от адвокатите на певицата. Той отрича обвиненията, че е шпионирал дъщеря си с помощта на тайно монтирани записващи устройства в спалнята й по времето, когато бе неин попечител.

Адвокатите му се опитаха да убедят съда да призове и Бритни Спиърс да даде показания под клетва, което бе определено от нейната защита като “ответна реакция”.

Попзвездата бе освободена през ноември миналата година от спорното разпореждане за попечителство, благодарение на което баща й контролираше живота и финансите й почти 14 години, пише БТА.

Певицата, която е на 40 години и 28-годишният й партньор, фитнес инструкторът Сам Ашгари, сключиха брак в дома си в Лос Анджелис миналия месец.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img