fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 21:25

Разпитаха Бойко Борисов за снимките с кюлчетата

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов беше на разпит в МВР. Той е призован по сигнал на гражданското движение БОЕЦ, свързан с разпространените преди време снимки с пари и златни кюлчета.

“Извикаха ме по телефона”, каза Борисов пред медиите, след излизане от сградата на ГД “Национална полиция”, стана ясно от видео, публикувано на профила му във Фейсбук.

На въпрос за какво е бил разпитван, той отговори: “Първо как съм успявал да държа доходите на българите толкова високи, как съм успявал да държа толкова ниска цена на газа години наред, как съм успявал да държа цената на тока най-ниска години наред, как съм успял да вкарам България в европейския банков съюз, как най-добре сме успели да се справим с миграцията”.

“Нито съм притежавал, нито съм купувал кюлчета. Никога”, заяви още Борисов.

Според в-к “Сега” преди бившия премиер в полицията е била и бившата му пиарка Севделина Арнаудова. Освен за казуса с кюлчетата и пачките, от нея са снети сведения за имотите й, както и за думите на бизнесмена Васил Божков, който я замеси в твърденията си, че е давал стотици милиони подкупи на ГЕРБ.

За имотите си Арнаудова вече бе проверена от прокуратурата, която не откри престъпление и отказа да образува дело.

- РЕКЛАМА -spot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img