fbpx
17.7 C
София
13 август 2022 | събота | 06:15

Раздават безплатна минерална вода в София заради жегите

Инициативата е част от ежегодната кампания „Подари вода – спаси живот“ 2022 г. на направление „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“ при Столичната община

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Във връзка с високите температури през тази седмица направление „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“ при Столичната община организира раздаване на безплатна минерална вода на гражданите на София.

Днес – 25 юли 2022, водата ще се раздава от 13:30 часа на три пункта – на площадното пространство при храма „Св. Неделя”, на Орлов мост – при езерото „Ариана” и на пилоните на Националния дворец на културата

Инициативата е част от ежегодната кампания „Подари вода – спаси живот“ 2022 г. на направление „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“ при Столичната община за предоставяне на вода на гражданите в горещите летни месеци.

Водата се раздава от служители на общината със съдействието на дирекция „Аварийна помощ и превенция“, до изчерпване на наличните количества.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img