Ръст на приходите в НАП за месец май (ВИДЕО)

Най-висок е ръстът на постъпленията при корпоративен данък - 30%

0
71

С повече от един милиард лева са се увеличили приходите в Националната агенция за приходите към края на май спрямо същия период на 2021 година, съобщиха от приходната агенция. Събрани са над 11 милиарда и 900 милиона лева повече.

Най-висок е ръстът на постъпленията при корпоративен данък – 30%.

Приходите от данък върху доходите на физическите лица се увеличават с близо 6 на сто, а от осигурителните вноски растат устойчиво с почти 11 % спрямо същия период на миналата година, допълват от НАП. 

Previous articleРогозин заплаши България с ядрени ракети
Next articleНана изля голяма бутилка студена вода в колата на нагъл шофьор
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here