fbpx
15.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 09:46:03
петък | 27.05.2022 | 09:46:04
15.8 C
София

Ръководителят на правителствения щаб за бежанците се оттегля от поста

Валери Рачев беше назначен на поста през март, когато правителството сформира кризисен щаб заради войната в Украйна

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Ръководителят на правителствения щаб за бежанците полковник Валери Рачев се оттегля от поста поради лични причини, съобщиха в социалната мрежа от Министерски съвет.

“Нека да уважим личното му пространство и да му позволим да се отдаде на спокойни и светли празници със семейство си. За нас Валери Рачев е безценен специалист, професионалист с безкомпромисен опит и човек с много голямо и добро сърце. Надяваме се господин Рачев отново да бъде част от нашия отбор”, пишат от МС във Фейсбук.

Припомняме, че Рачев беше назначен на поста през март, когато правителството сформира кризисен щаб заради войната в Украйна, с работни групи, които да координират работата на всчики институции по отношение на бежанците.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук