fbpx
21.8 C
София
събота | 28.05.2022 | 12:51:46
събота | 28.05.2022 | 12:51:46
21.8 C
София

Ракетно нападение е повредило инфраструктура в украинския град Бровари

Ройтерс посочва, че за момента не може да провери информацията

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Ракетно нападение, извършено в ранните часове днес, причини щети на инфраструктура в град Бровари, близо до украинската столица Киев, съобщи в онлайн пост кметът на Бровари Игор Сапожко, цитиран от Ройтерс.

Сведения за евентуални жертви, както и подробности за мащаба на пораженията, не се съобщават.

Ройтерс посочва, че за момента не може да провери информацията.

По- рано Русия заяви, че руските сили са овладели градската част на Мариупол и само малък брой украински бойци са останали в завода “Азовстал” в обсадената южна зона на пристанищния град в момент, когато Москва нанася въздушни удари срещу столицата Киев и други украински градове, предаде Ройтерс.

Твърденията на Москва, че е поела контрола над почти целия Мариупол, който стана сцена на най-ожесточените боеве и на най-тежката хуманитарна катастрофа от началото на войната, не могат да бъдат потвърдени от независим източник.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук