Радостин Василев: “Възраждане” е проект на ГЕРБ 

В края на своята публикация Василев поздравява за смелостта Гунчева

0
110

Спортният министър в оставка и бивш член на партия Радостин Василев коментира оттеглянето на депутатката Елена Гунчева от редиците на “Възраждане”. В публикация в социалната мрежа “Фейсбук” Василев обяви, партията на Костадин Костадинов за проект на ГЕРБ. 

“Споделям само един абзац от емоционалния пост на Елена Гунчева от “ВЪЗРАЖДАНЕ”, в който тя разкрива пред обществото това, което повечето политици знаят. “ВЪЗРАЖДАНЕ” е проект на ГЕРБ!”, пише Радостин Василев и добавя част от поста на Гунчева, който тя сподели рано сутринта. 

“Елена Гунчева: “Не ми беше обяснено и защо почти всеки път трябваше да гласуваме заедно с ГЕРБ, най-вече за техни предложения, а Десислава Атанасова беше чест гост в стаята на парламентарната група. Знам, че политиката изисква компромиси, но някои компромиси не мога да направя. И това е да забравя 13 години диктатура, побоят на студентите под колоните на МС, подслушванията и огромната корупция. Няма как да ги подкрепям, а признавам, не съм станала достатъчно политик, че да съм дотолкова диалогична, че да забравя как заплашваха детето ми и как заплашваха и клиентите ми да не работят с мен.”

В края на своята публикация Василев поздравява за смелостта Гунчева.