fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 19:51

Радостин Василев обяви, че ще прави партия

В новия политически проект ще участват и други отцепници от ИТН

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Министърът на спорта в оставка Радостин Василев ще прави партия. Василев обяви своите намерения в ефира на Нова телевизия, като уточни, че в новия политически проект ще влязат и други отцепници от “Има такъв народ” на Слави Трифонов.

„Новата ни партия по-скоро ще бъде в центъра. България има нужда от партия, която да защитава националния интерес. До сега е имало такива опити, но хората управлявали тези проекти са зависими и не постигат заявените резултати, някои дори не могат и да започнат както трябва. Необходим е един про- Орбански проект, който да има на терена на България“, заяви Василев.

Министърът в оставка беше категоричен, че следващата стъпка са нови предсрочни парламентарни избори. Според него Слави Трифонов е излъгал избирателите и партията му повече няма да влезе в Народното събрание. 

„ИТН беше създадена като партия, която трябваше да изчегърта ГЕРБ и да промени начина на управление на държавата, а се оказа, че тя връща модела. Това е предателство спрямо избирателите. ИТН нямат вече цел и кауза. Нямат смисъл от своето съществуване, след като  предаде основното нещо, за което бяха създадена“, поясни Василев.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img