fbpx
25.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 21:01:16
четвъртък | 26.05.2022 | 21:01:16
25.8 C
София

Радев: Войната, която бушува непосредствено до България изисква държавническо отношение и адекватни решения

Според него конфликтът в Украйна няма да бъде кратък

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Войната, която бушува непосредствено до България изисква държавническо отношение и адекватни решения, които да не създават рискове, а да укрепват националната сигурност. Това каза държавният глава Румен Радев след тържествената церемония по осветяването на бойните знамена по случай 6-ти май в София.

“Конфликтът никак няма да бъде кратък, той ще се разраства. Очаквам разумни решения, формулировката военнотехническа помощ е достатъчно разтеглива и рискована. Призовавам българските политици внимателно да преценяват последствията от своите думи”, коментира президентът.

Държавният глава цитира и Вацлав Клаус, който казва, че бягството от преговори и желанието да доведем тази война до победа, означава удължаване на този конфликт, означава икономическа ликвидация на Европа. Радев коментира влизането на Стефан Янев в политиката.

Радев поздрави военните и подчерта, че войската ни винаги е била стожер на българската държавност и на народа ни в дни на най-тежки изпитания.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук