fbpx
29 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 18:41

Радев: Нека изчакаме до петък, да видим дали ПП ще изпълни мандата

Държавният глава присъства на церемонията по връчването на наградата "Банка на годината"

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Държавният глава Румен Радев присъства на церемонията по връчването на наградата “Банка на годината”. Президентът коментира актуалните политически теми и възможността за съставяне на правителство с първия мандат на “Продължаваме промяната”.

“Не работя с усещания, а с факти. Нека да изчакаме до петък, да видим дали най-голямата парламентарна група в парламента ще изпълни мандата”, заяви той. “Много е важно тези, които формират в момента парламентарно мнозинство, да го правят с мисъл за бъдеще. Иначе ни чака цикъл от избори. За мене са важни дебатите им пленарна зала”, подчерта Радев.

Радев говори и за решението на правителството за експулсиране на 70 руски дипломати.

“Вече много трудно ще направим някои неща. Всеки, който работи срещу интересите на България, трябва да носи последствия. Изгонването на 70 дипломати наведнъж е безпрецедентен акт. И отговорност носи този, който го направи”, обяви Радев, като заяви, че е изключително важно анализатори и публични говорители да обявяват дали и те не получават финансиране отвън.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img