fbpx
16.2 C
София
неделя | 29.05.2022 | 02:59:33
неделя | 29.05.2022 | 02:59:33
16.2 C
София

Радев към служебните министри: Вие показахте, че може да има прозрачно и отговорно управление

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Вашият кабинет показа, че може да има нов тип управление, прозрачно и отговорно, с грижа за хората. Това каза президентът Румен Радев в Гербовата зала на “Дондуков” 2, където прие членовете на служебния кабинет.

“На вас се падна да осигурявате функционирането на държавата през последните 7 месеца, налагаше се да работите в изключително сложни условия”, посочи Радев.

“Днес вашата мисия е изпълнена, но каузата “България” е непреходна и вашите компетентност, опит и авторитет ще бъдат необходими и за в бъдеще” заяви президентът и благодари на членовете на служебния кабинет за куража и усилията.

“След два служебни кабинета според мен България е различна, надявам се – малко по-добра”, заяви досегашният служебен премиер Стефан Янев на срещата при президента.

“Дали ще продължим в същата посока, зависи вече от продължаване на същото темпо на реформи. Това е и един от мотивите на базата, на който приех да остана в следващия редовен кабинет, коментира Янев, който ще бъде министър на отбраната в редовния кабинет, чиято структура и състав беше одобрена днес от парламента.

Той благодари на членовете на служебния кабинет за приетото предизвикателство, за положените усилия, за целенасочените промени, които са направили в съответните политики и сфери.

- Реклама -spot_imgspot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук