fbpx
18.5 C
София
12 август 2022 | петък | 11:50

Пуснаха за движение кръгово кръстовище в “Студентски град” (ВИДЕО)

От столична община допълниха, че работата продължава

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Отвориха за движение новоизграденото кръгово кръстовище на бул. „Андрей Ляпчев“ и бул. „Кл. Охридски“, съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова.

През уикенда се положи последният слой асфалт и затова движението беше изцяло затворено, обясни градоначалника в профила си в социалната мрежа.
От столична община допълниха, че работата продължава с довършване на тротоарните настилки, а след това и озеленяването на новоизграденото кръгово кръстовище.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img