4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 13:02:04
4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 13:02:04

Пуснаха Борис Бекяров от групата на Васил Божков под парична гаранция от 44 хил. лв.

В неделя той сам се прибра в България

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност Борис Бекяров, който е обвинен за участие в ръководената от Васил Божков организирана престъпна група. Тя се е занимавала с подкупи, длъжностни и други престъпления, съобщават от държавното обвинение. В неделя той пристигна доброволно на Аерогара София с полет от  Австрия. Въпреки, че в. „24 часа“ вчера съобщи, че той не е задържан на летището се оказа, че все пак е бил арестуван от служители на Главна дирекция „Гранична полиция“ и конвоиран до ареста.

В присъствието на защитник и при спазване на процесуалните правила, днес на Борис Бекяров е предявено постановлението за привличане в качеството на обвиняем. Проведен е подробен разпит. 

Към материалите по досъдебното производство са приобщени представени от Бекяров множество медицински, съдебни и други документи за здравословното му състояние, включително от болнични заведения, съдилища и прокуратури в Австрия.

Съобразявайки процесуалното поведение на Б.Б и представените от него книжа екипът от наблюдаващи досъдебното производство прокурори определи на обвиняемия мярка за неотклонение „гаранция в пари“ в размер на 44 000 лв., която следва да бъде внесена в 14-дневен срок. Бекяров има и забрана да напуска страната. 

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук