30.11.2022 | сряда | 03:46

Противоположностите се привличат в „Стихии“ този юни само в кината

Публикувано:

Сподели поста:

Можеш ли да вървиш срещу природата си?

Това лято е ще се развихрят истински Стихии. На 16 юни Дисни и Пиксар ще ни разкрият един невероятен, фантастичен град, където представителите на четирите елемента на природата – огън, вода, земя и въздух живеят заедно в хармония. Но извън цивилизованото гражданско съжителство, възможно ли е да бъдеш близък с някого, на когото причиняваш физическа болка със самото си същество?  

Главните герои в Стихии са силната и огнена Пламена и забавният, но малко мекушав и носещ се по течението Лей, чието приятелство напълно преобръща представата на Пламена за самата нея и по-важното – поставя под съмнение досегашните ѝ вярвания и убеждения за света, в който живее. 

Първият трейлър на Стихии ни запознава с Пламена и Лей и разкрива част от необикновения им свят, обещавайки поредния филм на Дисни и Пиксар, който ще ни порази с ненадминато въображение, уникална анимация и най-важното, с оригинална история, която ще впечатли малки и големи.

Стихии е вдъхновен от личната история на режисьора Питър Сон (Добрият динозавър) и по-специално  тази на неговите родители, които имигрират в Съединените щати от Корея през 70-те години на ХХ в. – история на двама влюбени, преследващи мечтите си в колоритния свят на Ню Йорк, където езиците и културите се обединяват. 

Сценарият на филма е дело на Бренда Ше (Как се запознах с майка ви), продуцент е Денис Рийм (Колите 2, Добрият динозавър), а изпълнителен продуцент е творческият директор на Пискар Пийт Доктър (Таласъми ООД, В небето, Отвътре, навън). 

Стихии се развихрят от 16 юни само в кината. 

newsONE Newsroom
newsONE Newsroomhttp://www.newsone.bg
Информационна агенция newsONE.bg е безпристрастна и следва световните практики за обективна журналистика, без да се влияе от политически и икономически интереси. Основната мисия на агенцията е да стане основен и предпочитан източник на навременна, проверена, полезна и детайлна информация за новините от цялата страна. Основана през 2021-а година, newsONE бързо се наложи като един от предпочитаните източници на точна, навременна и безпристрастна информация. newsONE e единствената информационна агенция в България, която има и собствен денонощен новинарски канал, който се излъчва по кабел и сателит на територията на България и Европа. newsONE e първата информационна агенция в страната, която изгражда регионални центрове в 10 града.
София
слаб ръмеж
3.2 ° C
4.5 °
2.8 °
94 %
0kmh
100 %
ср
3 °
чт
3 °
пт
4 °
сб
8 °
нд
7 °

Прочети още

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Нитова към Донев: Имате ли информация за областния управител на Хасково и връзката му с голям контрабанден внос от Турция

По-късно през деня областният управител е подал оставка „През последните дни българското общество бе занимавано с медийна информация за...

На кръгла маса леви политически формации поставиха начало на съвместна работа

В рамките на кръгла маса под наслов "Лява България - идеи, политики, единение" представители на леви формации в...