fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 19:23

Протест затваря част от бул. “Дондуков”

Забраната важи за времето от 8:00 часа до 18:00 ч. на 27 юли

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Паркирането на столичния бул. „Дондуков“ в участъка между бул. „Левски“ и ул. „Раковски“ утре ще е забранено заради протест, съобщиха от Столичната община. Причината е протест за подкрепа на пътно-строителния бранш. Забраната важи за времето от 8:00 часа до 18:00 ч. на 27 юли т.г.

Изключение ще бъдат автобусите, превозващи участниците в мероприятието и местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент“. 

Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението за горепосочените време и място. 

Националният протест на строителния бранш ще се проведе на 27-и, 28-и и 29 юли в София и на територията на цялата страна, съобщиха от Българската браншова камара “Пътища”. За София в 9:00 часа започва шествие на Околовръстния път, а по същото време ще има протест и пред служебния вход на Народното събрание.

- РЕКЛАМА -spot_img
Росица Лаханова
Росица Лахановаhttp://www.newsone.bg
Росица Лаханова е родена в София. Завършва Журналистика и Българска филология със специалност “Езикознание” . Мечтае да се занимава със старобългарски език, но съдбата я изпраща в телевизията. Работи в сферата на електронните медии от 1999. Била е редактор, сценарист и водещ в сутрешен блок, съботно-неделни и нощни блокове в телевизиите НКТ “Евроком”-София, ББТ, “Диема”, “7 дни”, БНТ. От 1.6.2022 е член на екипа на NewsOne LIVE TV. Обича театъра, конния спорт и бързите коли. Любима книга - “Малкият принц”, верую : най-важните неща се виждат със сърцето.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img