fbpx
15.8 C
София
5 юли 2022 | вторник | 06:43

Протест срещу сертификатите ще се проведе в центъра на София

Организатори са БРЦК, БРОД, ПП „Възраждане“, АТАКА и АБВ

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Протест срещу „зелените сертификати“ ще се проведе в центъра на София. Той ще започне от 14 часа пред пилоните на НДК и ще продължи пред Президентството, Народното събрание и Орлов мост. Протестиращите са заявили, че в 15,30 часа ще протестират пред „Дондуков“ 2.

Възможни са затруднения и промени в движението в центъра на София.

Организатори на протеста са: БРЦК, БРОД, “Крумови Закони”, “Обединение 29 – Заедно за България”, “Свобода за всеки”, “Теокрация”, ПП „Възраждане“, АБВ, АТАКА, Свобода и ПП МИР.

Недоволството е озаглавено като „Големият Националният поход срещу сертификати, принуда и маски“.

„Бесни сме за въвеждането на такива незаконни документи: нашата свобода не може да зависи от техните сертификати! Правото на труд, право на свободно придвижване, право на социални контакти и свобода на съвестта са тези важни неща, които тези пландемични сертификати ни отнемат“, посочват протестиращите.

„Нека възстанем (пише се „въстанем“, б. ред.) и кажем не на тези, които злоупотребяват с насаждания вече две години страх: нито дяволът е толкова черен, нито има научна обосновка за тях. Твърде дълго бизнес интереса (пише се „интересът“, б. ред.) на фармацевтичните фирми запушва устите на управляващите. Ние спираме да мълчим и им искаме сметка”, посочват още протестиращите.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here