fbpx
18.5 C
София
13 август 2022 | събота | 05:39

Протест и митинг ще се проведат тази вечер в София (ВИДЕО)

Протест срещу цените на градския транспорт и митинг в подкрепа на запазване на сградата на Централни хали

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Протест пред Столичната община ще се състои тази вечер. Поводът е високата цената на билета и искането на недоволните градският транспорт в София да стане безплатен за пътниците.


По същото време, но пред сградата на Централни хали ще се проведе митинг. Искането на гражданите е Халите да не се превръщат в супермаркет и да не се допуска преустройство на сградата, която е и паметник на културата.


NewsONE беше единствената медия, която излъчи на живо началото на недоволството, което започна в сряда. Днес медията ще бъде отново от мястото на събитието и ще предаде двете недоволства в своя ефир.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img