fbpx
24.1 C
София
12 август 2022 | петък | 14:19

Пролетно време и високи температури ще ни радват през почивните дни

Медици съветват да излезем сред природата и да се възползваме от слънчевите лъчи, защото идва застудяване

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Пролетно време и високи температури ще ни радват през двата почивни дни, обещават синоптици. На места стойностите на термометъра ще достигнат 20 градуса над нулата. Следобед от запад ще започне увеличение на облачността, което до вечерта ще обхване цялата страна. Ще духа слаб, в Източна България умерен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 16° и 21°, в София около 16.

В планините ще бъде слънчево. Следобед от запад облачността, предимно висока, ще започне да се увеличава.

Синоптици и медици ни съветват да се възползваме максимално от хубавото време и да излезем сред природата. Предстои рязко захлаждане в началото на следващата седмица, затова излезте на слънце и чист въздух, категорични са специалистите. Следващото по-сериозно затопляне ще е в средата на март, сочат предварителни прогнози.

- РЕКЛАМА -spot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img