fbpx
15.8 C
София
5 юли 2022 | вторник | 07:58

Прокуратурата се самосезира след новата порция снимки от спалнята на Бойко Борисов

Обществеността ще бъде „своевременно информирана“ за резултатите от проверката, уточниха още от държавното обвинение

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Софийската градска прокуратура се самосезира, след като вчера бяха разпространени още снимки от спалнята на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Това съобщиха от държавното обвинение с кратко съобщение, публикувано на сайта на СГП.

Оттам не уточняват никакви подробности по разследването. Съобщава се единствено, че „за резултатите от проверката обществеността ще бъде своевременно информирана“.

Снимка: NewsOne

Вчера до няколко медии бяха разпратени нови снимки на бившия премиер от резиденция „Бояна“. Мизансценът е абсолютно същият, както и с предишните снимки, макар явно да си личи, че са правени по друго време.

На тях се виждат пачки с банкноти от по 500 евро, злато, пистолет, както и спящият Борисов. Според публикация на “Евроком” става въпрос за пет кадъра, като единият от тях вече е познат.

За разлика отпреди, този път снимките бяха придружени от текст, в който се казваше, че авторите им са чакали повече от година прокуратурата да се заеме с проверка на първата серия кадри, но това не се е случило.

Снимка: NewsOne

Първите снимки и видеозаписи се появиха в края на миналата година. След публикуването им също беше образувано разследване от прокуратурата. СГП спря наказателното производство за тях, тъй като не установи кой ги е направил.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here