fbpx
26.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 19:47:47
четвъртък | 26.05.2022 | 19:47:47
26.8 C
София

Прокуратурата призова премиера на разпит в понеделник

Призовката на Петков е в качеството му на свидетел за провеждане на повторен разпит по образуваното дело за евентуално изнудване на Васил Божков

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Прокуратурата призова на разпит премиера Кирил Петков в понеделник. Това съобщиха от държавното обвинение, предаде БТА.

Призовката на Петков е в качеството му на свидетел за провеждане на повторен разпит по образуваното дело за евентуално изнудване на Васил Божков. Неговият първоначален разпит, проведен от разследващ полицай, явяващ се некомпетентен орган, е бил първото действие по разследването, с което е образувано досъдебното производство.

С оглед на това, проведеният на 17 март разпит няма правна стойност и следва да бъде саниран, информират от прокуратурата. На същото основание бяха преповторени и разпитите на Бойко Борисов, Владислав Горанов, Севделина Арнаудова, както и на други свидетели.

На Петков ще бъдат посочени още две резервни дати, предвид неговата евентуална служебна ангажираност, посочват от прокуратурата.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук