Прокуратурата оневини Борисов за кюлчетата злато и пачките евро (ВИДЕО)

Правосъдният министър Надежда Йорданова заяви, че към момента министерство не разполага с тази експертиза

0
128

Снимките на кюлчета злато и пачки с евро от спалнята на бившия премиер Бойко Борисов са манипулирани. Това сочат изводите от петорна експертиза, назначена от прокуратурата. Изводите от нея обаче не бяха съобщени от разследващите. Вместо тях новината обяви евродепутатът Томаш Здеховски. Той обясни, че е получил писмо от българската прокуратура, в което се заявявало, че е извършена експертиза.

Правосъдният министър Надежда Йорданова заяви, че към момента министерство не разполага с тази експертиза.

“Министерство на правосъдието не разполага с тази експертиза. Главният прокурор Гешев дължи същото уважение и ниво на информираност и спрямо българските народни представители.” заяви министърът на правосъдието Надежда Йорданова.

Депутатът от ГЕРБ Томислав Дончев също коментира резултата от експертизата.

“Рано или късно всички лъжи, всички клевети ще бъдат опровергани. Тук единственото, което се колебая, е дали истината е излязла рано, или е излязла късно. Искрено се надявам това да е само началото.” , заяви пред журналисти народният представител от ПГ на ГЕРБ-СДС Томислав Дончев.

Според направените изводи става ясно, че има несъответствие в резолюцията на отделни предмети на снимките с тези от останалата част на кадъра.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here