fbpx
More

  Проф. Герджиков стартира предизборната си кампания от Карлово

  Заедно с тях бяха кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов, водачът на листата на ГЕРБ-СДС Дани Каназирева и кандидати за депутати

  Проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева откриха предизборната си кампания за президент и вицепрезидент в Карлово. Двамата поднесоха цветя пред паметника на Апостола на свободата Васил Левски и запалиха свещ в храма „Света Богородица“ за здраве и успешна кампания. 

  Той заяви, че неговото основно послание е да обедини всички българи. „Ще цитирам една мисъл на Левски, който казва: „По-добре да си кажем кривиците, но накрая все пак заедно да тръгнем към това да построим нова България“, припомни  той. 

  Заедно с тях бяха  кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов, водачът на листата на ГЕРБ-СДС адвокат Дани  Каназирева и  кандидати за депутати. 

  „С г-жа Митева искахме най-много да посетим градовете, с които сме свързани. Тук е родена майка ми. Разбира се, това че Левски и много други родолюбиви българи са родени тук, също беше важен аргумент, но най-вече спомените ми от детство, когато съм играл в църковния двор и съм поднасял цветя на този паметник“, каза проф. Герджиков. 

  Двамата проведоха среща с жителите на Карлово в местното читалище.