fbpx
20.3 C
София
13 август 2022 | събота | 17:20

“Продължаваме промяната” се регистрира като партия

Формацията проведе Учредителното си събрание на 15 април в Конгресния център в Пловдив

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Продължаваме промяната” е подала документи за регистриране като политическа партия. Очаква се Софийският градски съд да гледа делото днес.

Формацията проведе Учредителното си събрание на 15 април в Конгресния център в Пловдив.

Избрани бяха – тясно ръководство – Изпълнителен съвет от 9 члена с мандат от 4 години, както и Национален съвет от 67 човека със същия мандат. Очаквано съпредседатели станаха Кирил Петков и Асен Василев:

Въпросът е с какво име иска да бъде вписана формацията, тъй като към това, с което е известна в публичното пространство, претенции има кметът на Добрич Йордан Йорданов.

Решението на СГС трябва да е факт до две седмици. То може да бъде обжалвано пред Върховния касационен съд. Цялата процедура отнема най-малко един месец.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img