fbpx
25.8 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 17:43

Продължаваме промяната първи на консултации при президента днес

На въпрос на президента дали ПП са готови на диалог с всички партии от сегашната коалиция, Петков отговори че са готови да преговарят с всички и че ако бъде избран техен коалиционен партньор за мандатоносител, ще го подкрепят

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Търсим обединение около национални приоритети с надеждата да се оползотвори последния мандат каза Румен Радев при посрещането на представителите на „Продължаваме промяната“ в президентството, които бяха и първата политическа формация на консултациите за съставяне на кабинет. 

На въпрос на президента дали ПП са готови на диалог с всички партии от сегашната коалиция, Петков отговори че са готови да преговарят с всички и че ако бъде избран техен коалиционен партньор за мандатоносител, ще го подкрепят. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img