fbpx
27.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 16:54:28
четвъртък | 26.05.2022 | 16:54:28
27.8 C
София

Природният газ може да поскъпне с 35% през май (ВИДЕО)

В средата на май стават ясни новите цени на топлоенергията

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Причината е, че след спрените доставки от “Газпром” цените на синьото гориво ще зависят почти изцяло от нивата на европейските борси.По време на заседанието в КЕВР от “Булгаргаз” заявиха, че са осигурили доставките на своите клиенти и няма да има ограничителен режим.   

Нови цени на топлоенергията се очаква да има от средата на май, заяви председателят на регулатора Станислав Тодоров.

Преди заседанието предложението на “Булгаргаз”  беше  за поскъпване с 5 на сто, но то е не беше актуално, тъй като е направено преди “Газпром” да спре доставките за страната ни. Новите цени на газа енергийният регулатор ще определи на 4 май, а на топлоенергията – към средата на май.

- Реклама -spot_imgspot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук