5.12.2022 | понеделник | 03:53

„Приказките на Луната“ – вълшебният компас в живота

Публикувано:

Сподели поста:

Книгата дава насоки за правилния подход към емоциите на човека чрез силата на въображението

След „Очевидните скрити истини“ Хули Леонис стартира новата си поредица „Приказки от XII дом“, която повежда читателите на пътешествие в търсене на хармонията и дълбокия смисъл. Първата книга „Приказките на Луната“, издавана от „Апостроф“, представлява магическа притча за едно от най-важните небесни тела в астрологията.

Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Красива и емоционална, книгата „Приказките на Луната“ е едно познато, но и безкрайно изненадващо пътешествие. Именно по този път героят среща тореадора, орача, жената от тресавищата, хората от фабриката и всички те му показват посоката, но никой не знае къде свършва криволичещата пътека. За да открие крайната точка и да се прибере в истинския си дом, той трябва да се научи да разчита поличбите на Луната и да се вслушва в сърцето си.

Преобразяващата сила на Луната помага за правилното ориентиране в живота. Тя винаги носи истината и показва правилния път. Ако животът е една разходка в гората, то Луната казва какво да си вземе човек, за да се чувства сигурен и щастлив.

Книгата разкрива нуждата от грижа, любов и внимание към Луната и нейната преобразяваща сила, иначе тя закърнява. А случи ли се това, повяхва и целият емоционален свят на човека и душата му започва да умира. Тялото може да продължи да съществува инстинктивно, да се храни, да се мести, да прави секс, но то вече ще е празно от съдържание и никога няма да може да бъде щастливо.

За автора
Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си
практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните
взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията
родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си.
Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата
енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.
Автор е на книгите „Пътят на душата през зодиака“, „Луната – нашата истинска същност“,
„Уроците на Сатурн“, „Ретроградните планети“, „Очевидната скрита истина за любовта“,
„Очевидната скрита истина за емоциите“, „Преходът към себе си“, „Очевидната скрита
истина за секса“, „Тайните на Марс“, „Очевидната скрита истина за взаимоотношенията“ и
„Приказките на Луната“, издавани от „Апостроф“.

Хули Леонис – „Приказките на Луната“ откъс

apostrof_prikazkite-na-lunata_otkas

newsONE Newsroom
newsONE Newsroomhttp://www.newsone.bg
Информационна агенция newsONE.bg е безпристрастна и следва световните практики за обективна журналистика, без да се влияе от политически и икономически интереси. Основната мисия на агенцията е да стане основен и предпочитан източник на навременна, проверена, полезна и детайлна информация за новините от цялата страна. Основана през 2021-а година, newsONE бързо се наложи като един от предпочитаните източници на точна, навременна и безпристрастна информация. newsONE e единствената информационна агенция в България, която има и собствен денонощен новинарски канал, който се излъчва по кабел и сателит на територията на България и Европа. newsONE e първата информационна агенция в страната, която изгражда регионални центрове в 10 града.
София
разкъсана облачност
4.2 ° C
4.6 °
3.8 °
91 %
6.2kmh
40 %
пн
7 °
вт
10 °
ср
10 °
чт
10 °
пт
5 °

Прочети още

Димитър Стоянов: Въоръжението и техниката, които ще изпратим, са в топ три на приоритетите на Украйна

Димитър Стоянов: Въоръжението и техниката, които ще изпратим, са в топ три на приоритетите на Украйна

„Малкият Никола: Какво чакаме, за да бъдем щастливи?“ вече в кината

Прелестната анимация „Малкият Никола: Какво чакаме, за да бъдем щастливи?“ от селекцията на Синелибри 2022 тръгва в регулярно...

Иван Демерджиев: Винаги помнете, че в МВР имате голямо семейство, което държи на вас и ви подкрепя

Ръководството на министерството посрещна на Коледно тържество деца на загинали полицаи и пожарникари. С подкрепата на всички дарители...

Румен Радев и Весела Лечева бяха гости на спектакъла за 80 г. НСА

Президентът Румен Радев и министърът на младежта и спорта Весела Лечева бяха гости на спектакъла „Полет към звездите“...