fbpx
28.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 18:42:54
петък | 27.05.2022 | 18:42:54
28.8 C
София

Президентството отваря врати за посетители на 6 май

В 10:00 часа президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще приемат в кабинетите си първите гости

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

На 6 май, Ден на храбростта и празник на Българската армия, Администрацията на президента ще отвори врати за граждани, желаещи да се запознаят с работата на институцията. Това става ясно от страницата на държавния глава във “Фейсбук”, където е обявена програмата на събитието.

В 10:00 часа президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще приемат в кабинетите си първите гости.

До 16:00 часа посетителите ще имат възможност да разгледат Гербовата зала на “Дондуков” 2, Огледалната зала, президентската библиотека.

Кабинетите на президента и на вицепрезидента също ще бъдат отворени за посещения. Гостите ще могат да видят и подаръци, получени от държавния глава при негови чуждестранни визити, както и ордените, които той връчва.

На “Дондуков” 2 ще бъдат изложени униформи на Националната гвардейска част, знамена светини на Българската армия, както и изложба със снимки, посветени на българските военнослужещи, на фотографа Вяра Йовева.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук